Cine Suntem?

Axxa Imobiliare-Real Estate a fost infiintata din dorinta de a ajuta persoane si firme in gasirea locului ideal conform standardelor visate, cu ajutorul oamenilor cu care am interactionat si cu mult efort, am reusit sa-l crestem, extinzandu-ne orizonturile in ceea ce priveste acest frumos, vast si captivant domeniu al imobiliarelor.

Datele societatii comerciale sunt: AXXA IMOBILIARE Online SRL, Cod unic de identificare 43552475, Nr. Registru Comertului J40/421/2021, sediul social Sector 5, Bucuresti Strada Slt. Popa, nr. 46

Cine Suntem?

Activitatea agentiei noastre este aceea de a intermedia vanzarea, cumpararea sau inchirierea imobilelor in urmatoarele zone:

    Principalele zone de servicii:
  • Sector 6 (Militari, Politehnica, Grozavesti, Crangasi, Regie, Drumul Taberei, Ghencea si Prelungirea Ghencea).
  • Sector 5 (13 Septembrie, Sebastian, Libertatii, Izvor, Drumul Sarii).
  • Sector 4 (Tineretului, Timpuri-Noi).
  • Sector 3 (Unirii, Universitate, Alba Iulia, Decebal, Calea Calarasilor).
  • Sector 1 (Herastrau, Aviatiei, Cartierul Francez, Dorobanti, Nicolae Titulescu, Banu Manta, Victoriei, Kiseleff, Aviatorilor).
  • Judetul Ilfov (Chiajna, Bragadiru, Domnesti, Clinceni).

Cateva cuvinte despre noi

Echipa Noastra

Despre noi, spunem in primul rand ca suntem niste oameni fericiti fiindca am descoperit, prin aceasta cale, o metoda de autodezvoltare, un drum parcurs cu entuziasm si dorinta de a ne perfectiona.

Cuvintele cheie in agentia noastra sunt: profesionalism, rezultat dintr-o vasta experienta in domeniul imobiliar, atitudine pozitiva ce reiese din orientarea permanenta spre finalizarea actiunilor si promptitudine in vederea solutionarii cerintelor clientilor nostri.

Suntem dinamici si motivati, pretuim si valorificam timpul si oamenii care ni s-au alaturat intr-o echipa ce si-a propus solutionarea rapida si eficienta cererilor din sfera imobiliara.

Obiectivul nostru este de a facilita intermedierea tranzactiilor imobiliare, intelegand nevoile celor care ne solicita serviciile. AXXA IMOBILIARE Real Estate vine in intampinarea clientilor cu proceduri moderne de tranzactionare a imobilelor, promovand cele mai avantajoase oferte imobiliare cu apartamente, case/vile, spatii comerciale/industriale si terenuri, atat din Bucuresti cat si din judetul Ilfov.

Marius Ionescu

Fondator - CEO

Ioana Maria

COO

Rachel Popescu

Marketing Head

Liviu Marin

Lead Developer

Katrina Vizitiu

Agen Sef

Mihai Alexandru

Intern Designer

0769 638 536 Suna Acum
Shopping Cart